Deprecated: preg_replace() [function.preg-replace]: The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /var/www/dagen.dk/public_html/wp-includes/formatting.php on line 74

Der er mange danskere som kigger efter boligfinansiering på nettet og i den forbindelse er der ret stor forskel på den rente der typisk tilbydes.

Hvilken ting skal man tænke over før man vælger, at optage boligfinansiering til køb af den drømmebolig som man har i kikkerten ? Ja det er faktisk et rigtig godt spørgsmål og der er ikke noget universielt svar på det, da der er ret stor forskel på hvilken type finansiering som den enkelte bruger skal há og det selvfølgelig altid er et spørgsmål om hvilken rente der kan tilbydes. Rente er selvfølgelig en betydelig faktor når man snakker om optagelse af boligfinansiering til netop køb af den type bolig man kigger på - i den forbindelse er det vigtigt, at man sætter sig ind i begreber som rente, stiftelsesomkostninger, kursændringer og selvfølgelig ÅOP. Der er faktisk mange danskere som blot stoler blindt på deres bankmand der blot ønsker, at sælge et boliglån til kunden.

Vi anbefaler derimod, at man nøje undersøger hvad der er en fordel i forbindelse med boligfinansiering og ejendomsfinansiering, da det kan være en dyr løsning, at vælge den forkerte udbyder.